(7)

Pony & Co. 4 - Lises forvandling

ljudbok och e-bok


Det er frysende kold vinter. Det er ikke mere end et par mÄneder siden, Pony prÞvede at slÄ op med to kÊrester pÄ én gang. Selvom hun stadig savner Jonathan lidt, selvom hun er trist over, at det ikke var Tessa, der var under juletrÊet i Är - og selvom hun er dÞd misundelig over at Majas forÊldre har kÞbt Rainbow og Melody til Maja, sÄ er der ogsÄ mange store lyspunkter. Hun har fÄet lov til at ride Bajads til fastelavnsridningen og Tessa er ved at vÊre frisk igen. SÄ selvfÞlgelig siger Pony ja, nÄr Maja skal rejse til Indien og spÞrger, om hun og Lise vil se efter hendes ponyer. Det er jo som at fÄ et turpas til stalden. Men det bliver ikke helt sÄ nemt som hun har regnet med. Ikke mindst fordi Lise har taget en ny, meget speciel veninde med ...

En serie om tre vidt forskellige piger pÄ 12-13 Är og deres hverdag med heste, skole, drenge og hinanden.

Pony (Karen) er en rigtig hestepige. Hun er meget omsorgsfuld over for sine veninder og ville gerne redde hele verden, hvis hun kunne.

Maja er bare god til alting. Hun kan ride, danse, fÊgte spille klaver ... Og sÄ ved hun en masse om livets store mysterier.

Lise har makeup, smart tÞj og karaokeanlÊg. Hun har den sjoveste fantasi - og sÄ er hun vild med drenge.


UpplÀsare: Maria Garde
LĂ€ngd: