(0)

Ponyrytterne

e-bok


Frances og hendes venner er helt vilde med heste. Da der kommer nogle nye til omrÄdet tager de dem derfor med pÄ en ridetur, sÄ de kan vise dem nogle af deres yndlingssteder.

DesvĂŠrre er den hytte, som de plejer at slĂ„ lejr i, allerede optaget. Da de vil smide de fremmede vĂŠk, finder de ud af, at det er et filmhold. Frances og hendes venner bliver nu tilbudt at vĂŠre med i filmen – men der er noget mystisk ved det filmhold ... mon de har helt rent mel i posen?

Josephine Pullein-Thompson (1924-2014) var en britisk forfatter fra en familie fyldt med skribenter. Hendes to sÞskende, Diana og Christine, var ligeledes forfattere og sammen er de kendt for deres massive bidrag til litteratur om heste og ridning. Josephine Pullein-Thompson var igennem hele sit liv selv interesseret i heste og ridning og havde sin egen rideskole. Hun har blandt andet udgivet hestebogsserien "Ponyrytterne" om Frances og hendes veninders eventyr. Selvom Pullein-Thompson primÊrt skrev bÞger henvendt til bÞrn og unge, udgav hun ogsÄ nogle fÄ romaner rettet mod en voksen lÊserskare. Disse bÞger blev udgivet under pseudonymet Josephine Mann.

"Ponyrytterne" er en serie af bĂžrnebĂžger omhandlende den hesteglade Frances og hendes venner. Der er sjĂŠldent et kedeligt Ăžjeblik i Frances‘ liv, og sammen med sine venner kommer hun ud pĂ„ de mest fantastiske eventyr – og nogle gange sker der mystiske ting og sager, som hestevennerne bliver nĂždt til at undersĂžge.