(0)

Poul Andreassen - mennesket bag ISS

e-bok


Biografi over en af Danmarks stÞrste erhvervsledere, Poul Andreassen (1928-2009). Poul Andreassen stod i mere end 30 Är i spidsen for ISS, Danmarks stÞrste koncern mÄlt pÄ medarbejdere. Fra 1998-2000 var Poul Andreassen formand for det Konservative Folkeparti. Mest kendt blev Poul Andreassen dog for sin post som formand for byggeriet af StorebÊltsforbindelsen.

Poul Andreassen var desuden Ridder af Dannebrog

Forfatter Hans Lyngby Jepsens biografi over Poul Andreassen er ikke blot fortĂŠllingen om en stor erhvervsleder, men om mennesket bag.

Hans Lyngby Jepsen (1920-2001) var en dansk skÞnlitterÊr forfatter. Hans Lyngby Jepsen blev fÞdt pÄ en fattiggÄrd i Aalborg, hvor hans far var forstander. Han flyttede fra byen efter studentereksamen for at studere pÄ Polyteknisk LÊreanstalt i KÞbenhavn. Hans Lyngby Jepsen debuterede i 1943 med en novelle i Politiken, i 1945 udkom hans fÞrste novellesamling og i 1946 debuterede han som romanforfatter.

Hans Lyngby Jepsen bestred indflydelsesrige poster i bÄde Dansk Forfatterforening og Danske SkÞnlitterÊre Forfattere, og var i det hele taget en kendt og anerkendt skikkelse i det litterÊre landskab.