(0)

Poul Krebs - Der er noget ved alting

e-bok


Da Poul Krebs sidste vinter fik muligheden for at rejse til Austin, Texas, og indspille ny musik med Bob Dylans leadguitarist og kapelmester, Charlie Sexton, som producer, tvivlede han ikke. Poul forlod sin egen musikalske komfortzone for at udfordre sig selv som sangskriver pÄ et nyt sprog.

Albummet Magnolia Tales (2011) satte nye standarder for Krebs’ evige sĂžgen efter nye udtryk – for intet vil vĂŠre mere forkert end at sĂŠtte en fast etikette pĂ„ denne rastlĂžse sjĂŠl, der altid er i bevĂŠgelse som kunstner og menneske.

Og selvom den slags koster, fremstĂ„r Poul Krebs i dag mere end nogensinde som en moden mand i balance med sig selv og sine omgivelser efter endnu et forĂ„r og en sommer i tourbussen sammen med et nyt ungt og energifyldt band – The Combardos.

Der er noget ved alting er et tankevĂŠkkende og respektfuldt on the road-portrĂŠt i tekst og billeder af en af Danmarks stĂžrste sangskrivere samt en rejse gennem moderlandet – fra en baggĂ„rd i Mejlgade i Aarhus til kanten af indkantsdanmark – og musikbranchen af i gĂ„r, i dag og i morgen.

Der er noget ved alting er ligeledes titlen pĂ„ Poul Krebs’ nye cd, som er blevet til samtidig med bogen.