(17)

Profession: privatdetektiv: Privat efterforskning i Danmark

ljudbok


Erhvervet som privatdetektiv er omgÊrdet af en del mystik og fordomme. Privat efterforskning handler ikke om lyssky forretninger og sager, der lÞses ved hjÊlp af forstÞrrelsesglas, skÊg og blÄ briller. I stedet spiller de hverdagsagtige elementer som computer og mobil essentielle roller, nÄr privatdetektiven arbejder. I Profession: privatdetektiv tegner Iben Danielsen et virkelighedsnÊrt og realistisk billede af den danske privatdetektiv, der ofte arbejder sidelÞbende med politiet.

Profession: privatdetektiv introducerer en rÊkke danske private efterforskere og et udvalg af de opgaver, de arbejder med. Med sager, der drejer sig om alt fra forsikringssvindel og butikstyveri til utroskab og forsvundne personer, skal man som privatdetektiv vÊre bÄde diskret og noget af en menneskekender. Bogen er ikke en manual, men der er godt med inspiration at hente, hvis man skulle fÄ smag for erhvervet eller en dag fÄr brug for en privatdetektiv.

Iben Danielsen er journalist og forfatter, bl.a. til bþgerne Med snuden i sporet – en bog om politiets hunde (2018) og Rþverhistorier (2020).


UpplÀsare: Tom Kampman
LĂ€ngd: