(0)

Professor P og Mortensens besynderlige rejse til Milau

e-bok


Professor P og Mortensen har fundet en flaskepost med et brev til professor P fra hans gamle ven professor HvidskÊg, som lÊnge har vÊret forsvundet! Han har brug for hjÊlp. Af sÊre omveje nÄr professor P og Mortensen frem til kÊmpevÊksternes Är, som kun med lange mellemrum stiger op ad havet. Øren er beboet af velkendte dyr, som alle har anseelige stÞrrelser! De er rent ud sagt kÊmpestore.

Der finder de HvidskÊg og hans besÊtning, som lÊnge har levet lykkelig pÄ Milau, som Þen hedder. Men nu er der optrÊk til ballade mellem de dyr, som HvidskÊg og hans hjÊlper har lÊrt at tale og leve civiliseret sammen. Gamle stridigheder er blusset op, og professors Ps flair for problemlÞsning er nu HvidskÊgs eneste hÄb. SpÞrgsmÄlet er om det ikke er for sent, for den alle aftaler om fred udlÞber samme aften!

Jan Mogensen har skrevet flere vidunderlige hÞjlÊsningsbÞger for den yngre mÄlgruppe, og han beherker sprog og virkemidler pÄ en sjÊldent indlevende mÄde, hvor han altid er i ÞjenhÞjde med sine lÊsere.