(2)

Pronto

ljudbok och e-bok


Bookmaker Harry Arno har lĂŠnge fundet sig i at have de lokale mafiosoer som uofficielle chefer, der skummede flĂžden uden at blande sig i hans forretning. En dag finder Arno pludselig ud af, at mafiosoerne vil ham til livs, og han beslutter sig for at bruge lejligheden til at fĂžre sin livslange drĂžm ud i livet og flytte til Rapallo i Italien.

Da han ankommer til det sted, han sÄ lÊnge har drÞmt om, har han imidlertid to problemer: Hans fjender i USA kender alt til hans drÞm om at flytte til Rapallo, og uheldigvis ligger denne by i mafiaens hjemland, Italien. Samtidig har U.S. marshallen Raylan Givens fulgt hans spor til Italien, og han kan muligvis vÊre Arnos eneste chance for at overleve...

"Elmore Leonard er the real thing... Han lÞfter den hÄrdkogte thriller ud over genrens grÊnser."

- Washington Post

"Nutidens mest fremragende spĂŠndingsbogsforfatter."

- USA Today

"Elmore Leonard griber dig og slipper dig ikke. Men du vil nyde hvert Ăžjeblik..."

- Los Angeles Times Book Review

Elmore Leonard (1925-2013) var en amerikansk forfatter, der skrev en lang rÊkke populÊre krimier og spÊndingsromaner. Hans romaner er blevet oversat til mange sprog og har solgt mange millioner eksemplarer verden over. Elmore Leonard stÄr desuden bag en lang rÊkke filmmanuskripter, og flere af hans vÊrker er blevet filmatiseret af stjerneinstruktÞrer som Quentin Tarantino og Danny DeVito.


UpplÀsare: Mikkel Schou
LĂ€ngd: