(389)

Protokollen

ljudbok och e-bok


En bilbombe drÊber treogtyve personer pÄ en fashionabel restaurant i det indre KÞbenhavn. Alt tyder pÄ et terrorangreb, men endnu har ingen taget ansvaret.

Nikolaj Storm, der er chef for PET’s enhed for kontraterrorisme, sĂŠttes i spidsen for efterforskningen. Med sin nyoprettede task force forsĂžger han at finde frem til gerningsmĂŠndene, men han plages samtidig af samvittighedskvaler over ikke at have forhindret angrebet. Storms efterforskning peger i retning af en formodet terrorcelle pĂ„ den kĂžbenhavnske vestegn, og den kontroversielle vicekriminalkommissĂŠr Katrine Bergman, som bor i omrĂ„det, hentes til PET for at bistĂ„ med aktionen. Katrine har drabsafdelingens stĂžrste opklaringsprocent, men er blevet suspenderet for vold.

Sagen viser sig at vÊre langt mere kompliceret end fÞrst antaget. Storm og Katrine erfarer, at de stÄr over for en ukendt og magtfuld fjende. En fjende, der er i fÊrd med at planlÊgge endnu et angreb. I kamp mod tiden indleder de en storstilet menneskejagt for at forhindre katastrofen.


UpplÀsare: Ken Vedsegaard
LĂ€ngd: