(1)

Psykolog i PPR - Guide til praksis

ljudbok


Denne bog klÊder nye psykologer pÄ til arbejdet i PPR og kan inspirere erfarne psykologer til fortsat udvikling af arbejdsfeltet.

LĂŠseren guides gennem de mange kompetencer og positioner i et job, der frem for alt indebĂŠrer samarbejde med bĂžrn, familier, pĂŠdagoger, lĂŠrere, ledere og PPR-kolleger. Det kan fĂžles som dybt og kaotisk vand at begive sig ud pĂ„ – men med denne bog i hĂ„nden er PPR-psykologen hjulpet godt pĂ„ vej i det tvĂŠrfaglige samarbejde.

Forfatterne gennemgĂ„r trin for trin PPR-arbejdets sĂŠrlige arbejdsformer: rĂ„dgivning, mĂžder, supervision, behandling, udviklingsstĂžttende samtaler, pĂŠdagogisk-psykologiske undersĂžgelser og vurderinger, krisehjĂŠlp og organisatorisk udviklingsarbejde – altid med barnets trivsel, lĂŠring og udvikling for Ăžje.

Med forord af cand.psych. og lektor ved Aalborg Universitet Thomas Szulevicz og efterskrift af cand.psych., specialist og supervisor Vibe StrĂžier.

Bogen er henvendt til nye og erfarne psykologer i PPR, studerende pÄ psykologistudiet, PPR-ledere, psykologer og andre fagprofessionelle inden for tilstÞdende specialer.

Anne Sofie MĂžller Sparre, Charlotte NĂŒchel er Line Graff er alle praktiserende psykologer med mange Ă„rs erfaring med at arbejde i PPR. Sammen har de skrevet bogen "Psykolog i PPR. Guide til praksis" som guider psykologer inden for PPR-arbejdet.


UpplÀsare: Marie Mondrup
LĂ€ngd: