(71)

Pulssi

ljudbok och e-bok


Mihin voi luottaa, jollei tiedÀ mitÀ on tekeillÀ?

Pulssissa Johtolanka-palkittu Pauliina Susi kehittÀÀ Takaikkuna-romaanin teemaa yhÀ huimemmaksi: teknologia voi kÀÀntyÀ orjasta isÀnnÀksi.

Maailmanparantaja-Leian ja hakkerivelho Timo "Land-0" Ratasen myrskyisÀ suhde saa lisÀkierroksia, kun mies jÀttÀÀ Leian panttivangiksi erÀmaamökkiin keskellÀ hyytÀvÀÀ talvea. Onko mies seonnut vai ovatko he taas hengenvaarassa? Hitchcockmainen kauhun tunne tihenee, kun erÀmaamökin tekoÀly puhkeaa puhumaan. Suurin yllÀtys saattaa silti tulla suoraan taivaalta...

Pulssi on itsenÀinen jatko-osa palkitulle Takaikkunalle ja Seireenille.

”Takaikkuna uudistaa onnistuneesti suomalaista dekkarigenreĂ€. Susi kuvaa arjen muuttumista kauhuksi ilman tavanomaisia ja yleisiĂ€ kliseitĂ€. KyseessĂ€ on sekĂ€ kaunokirjallisesti taidokas ettĂ€ kansainvĂ€liset mitat tĂ€yttĂ€vĂ€ yhteiskunnallinen trilleri.” Johtolanka-palkinnon perustelut.

Pauliina Susi on monipuolinen kirjailija, joka viime vuosina on keskittynyt jÀnnitysromaaneihin. Pulssi on itsenÀinen tarina, mutta myös pÀÀtösosa trilogialle, jonka aiemmat osat olivat Dekkariseuran Johtolangalla palkitsema Takaikkuna (2015) sekÀ Seireeni (2017).


UpplÀsare: Anna Kuusamo
LĂ€ngd: