(0)

Pun 1: Politisk ukorrekte noveller

e-bok


NĂ„r man begiver sig ind i denne bogs univers, bliver man nĂždt til at slippe enhver almindelig og logisk tankegang, for her gĂ„r det besynderligt til. Dette univers er befolket af mennesker, der har navne, som vi kender – eller tror vi kender – for de ligner i hvert fald almindelige navne. Alligevel er de anderledes, for de eksisterer i et ganske andet

univers end vores, i et parallelunivers, hvor alt er muligt. PÄ trods af alt er anderledes, er der ikke desto mindre en stringent indre logik i alle foreteelserne, der fÞlger deres helt egne regler (naturligvis) i dette univers. Politik fylder en hel del, men faktisk kommer bogen ind pÄ alt, hvad der vedrÞrer et menneskeliv, for at det ikke skal vÊre lÞgn!

Uddrag af bogen:

En anden mand rejste sig og udbrĂžd begejstret: “Jeg mĂ„ samtykke til Axels vurdering, og som ĂŠgte kulturradikaler mĂ„ jeg stĂžtte ham i hans progressive indstilling og kan tilfĂžje, at det var ganske udmĂŠrket at kneppe ens sĂžstre, men rigtigt godt blev det fĂžrst, da vi fandt pĂ„ at kneppe vore bĂžrn!” Et brĂžl af begejstring rejste sig fra forsamlingen. Adskillige fĂŠgtede med begge arme og hĂŠnder, og der gik adskillige minutter, inden sidste taler kunne fĂžje til: “For som Den Store Brandert jo sĂ„ vist sagde: ‘Et hul er et hul er et hul!’” SĂ„ ville De Fri Radikalers begejstring for taleren, som sĂ„ledes udtrykte den kulturelle elites grundlĂŠggende holdning og vilje, ingen ende tage.

Om forfatteren:

JENS HOSTRUP har gennem et liv med forskelligartede

arbejdsforhold som landarbejder, chauffĂžr, militĂŠrmand, forretningsmand, lĂŠrer,

maler/grafiker og forfatter erhvervet sig et omfattende livsgrundlag med tilhĂžrende

erfaringer og Êrgrelser og glÊder at trÊkke pÄ til sine fritvoksende og

fabulerende skrĂžner.