(373)

Rakkauden ilmansuunnat

ljudbok och e-bok


Tunteiden kompassi nÀyttÀÀ suuntaa.

Milly Johnsonin Rakkauden ilmansuunnat on romaani tÀynnÀ sydÀntÀ, sielua ja lÀmmintÀ huumoria.

Ilman sururyhmÀÀ Laurie ja Pete olisivat tuskin koskaan kohdanneet. Niin erilaisista ympyröistÀ heidÀn elÀmÀnpiirinsÀ olivat. Mutta tÀssÀ he nyt ovat, samassa tilanteessa, yrittÀmÀssÀ ymmÀrtÀÀ hiljattain tapahtunutta menetystÀ.

Surusta versoo onnea ja uusi alku. MitÀ enemmÀn he keskustelevat ja mitÀ syvemmin he tutustuvat, sitÀ voimakkaammin Laurie huomaa outoja yhteensattumia heidÀn elÀmÀntarinoissaan. Ja sitten Pete oivaltaa, miten totuus voi muuttaa kaiken. Mutta yhtÀ vakaasti kuin kompassi osoittaa pohjoiseen, vetÀvÀt he toisiaan puoleensa.

HyvÀn mielen kirjallisuuden taiturin Milly Johnsonin Rakkauden ilmansuunnat on romaani ystÀvyydestÀ, rakkauden merkityksestÀ, suurista salaisuuksista, teekupposista ja revontulista. LÀsnÀ on koko tunteiden kirjo syvÀstÀ surusta sydÀmenpohjasta hersyvÀÀn nauruun.

Milly Johnson on palkittu englantilainen kirjailija. HÀn on julkaissut 18 romaania ja hÀnen teoksiaan on myyty maailmanlaajuisesti yli kaksi miljoonaa kappaletta. Kirjailijanuransa ohella Johnson on toiminut mm. journalistina, kÀsikirjoittajana, runoilijana ja julkisena puhujana. Johnson asuu Barnsleyn kylÀssÀ Yorkshiressa.

KevÀÀllÀ 2024 ilmestyvÀ Kaiken keskellÀ elÀmÀ on viides Johnsonilta suomennettu romaani. Aiemmin suomeksi on julkaistu Kirsikoita ja joulun taikaa, TeetÀ auringonkukkien kahvilassa, Kaikkien joulujen Àiti ja Rakkauden ilmansuunnat.