(53)

Ratkaisun hetket

ljudbok och e-bok


Draamaa ja suuria tunteita taivaan korkeudella.

Faith Hathaway on amerikkalainen lentoemĂ€ntĂ€, jonka ylvĂ€s olemus saa katseet kÀÀntymÀÀn. TĂ€nÀÀn Faithilla ei kuitenkaan ole hyvĂ€ pĂ€ivĂ€. Kun Faith ajaa kohti lentokenttÀÀ, hĂ€n huomaa heti taivaan synkĂ€t pilvet. MitĂ€ kurjempi lĂ€htöilma, sitĂ€ huonotuulisempia matkustajat tuuppaavat olemaan... Faith ei kuitenkaan arvaa, ettĂ€ lennosta tulee dramaattisempi kuin hĂ€n olisi ikinĂ€ voinut kuvitella – ja ettĂ€ suuret tunteet liittyvĂ€t tĂ€hĂ€n lentoon.

Ratkaisun hetket on huimia kÀÀnteitÀ sisÀltÀvÀ rakkauskertomus Tuija LehtiseltÀ. Tarinassa vilahtaa myös Lehtisen monista muista rakkauskertomuksista tuttu lÀÀkÀri Stefan Frank.

Sairaala San Franciscossa on kirjasarja tĂ€ynnĂ€ tunnetta! Alunperin 1980-luvulla julkaistut romanttiset tarinat liittyvĂ€t sairaalamaailmaan – ja tohtori Stefan Frank pÀÀsee todistamaan monia jĂ€nnittĂ€viĂ€ rakkaustarinoita.

Tuija Lehtinen (s. 1954) on rakastettu kirjailija, joka on tunnettu erityisesti nuortenkirjoistaan. Uransa alkuvuosina hÀn kirjoitti myös Kolmiokirjan romanttisia lukemistoja.


UpplÀsare: Netta Herranen
LĂ€ngd: