(22)

Rautamiehen arvoitus

ljudbok


Salaseura Apassit kosmisten arvoitusten edessÀ

Halleyn komeetta uhkaa maapalloa. Helsingin yötaivaalla nÀkyy myös outoja valoja sekÀ rÀiskyviÀ punaisia salamoita, ja Bulevardin tienoilla liikkuu vÀkivahva nelikÀtinen rautamies. Kun insinööri Kallander katoaa koirineen ja verstaineen, poliisi on ihmeissÀÀn ja Apassit tarttuvat toimeen. KeitÀ ovat salaperÀiset naamiomiehet? Miten juttuun liittyy amerikansuomalainen miljonÀÀri tai Kallanderin susikoira Luna? Tuleeko maailmanloppu?

Apassit on jÀnnittÀvÀ lasten etsivÀsarja, jossa ratkotaan salaperÀisiÀ tapauksia noin vuonna 1910. Apasseihin kuuluvat Heikki, Otto, Erik ja Samuli sekÀ Heikin kaksossisaret Elli ja Nelli. Kirjasarjan historialliset puitteet tempaavat kaikenikÀiset kuuntelijat jÀnnittÀvÀÀn seikkailuun menneeseen maailmaan.

Tapani Bagge on huumorilla höystetyn jÀnnityksen ja vauhdikkaiden tarinankÀÀnteiden mestari. TÀmÀ yhden miehen tarinatehdas tuottaa parhaimmillaan useamman kirjan vuodessa. Monipuoliseen ja palkittuun tuotantoon lukeutuu niin lasten kuin aikuisten romaaneja, kuunnelmia, nÀytelmiÀ sekÀ tv- ja elokuvakÀsikirjoituksia.


UpplÀsare: Konsta Laakso
LĂ€ngd: