(0)

Rebergyden

ljudbok och e-bok


Christopher Hazzard og hans mor har Ă©t mĂ„l i livet: Han skal vĂŠre lĂŠge. De kĂŠmper begge hĂ„rdt for drĂžmmen, selvom Christopher har mĂždt modgang hele sit liv. Han har vĂŠret halt, siden han var lille, og han er blevet drillet, udstĂždt og undervurderet hele sit liv. Da han bliver ĂŠldre, opdager han, at hans skarpe intellekt bare fĂ„r hans jĂŠvnaldrende til at foragte ham endnu mere. Derfor er det svĂŠrt for ham at turde tro det, da en ung pige, der bor i hans bygning, begynder at vise interesse for ham – en helt anden type interesse end han har oplevet fĂžr.

"Rebergyden" udkom fÞrste gang i 1929 og fortÊller bÄde om en mands kamp for at hÊve sig over sine kÄr og om den sociale uretfÊrdighed, der herskede i slummen i London i mellemkrigstiden.

Warwick Deeping (1877-1950) var en engelsk lÊge og forfatter, der skrev en lang rÊkke romaner og noveller. Inden han blev forfatter pÄ fuld tid, deltog han i fÞrste verdenskrig som lÊge i Royal Army Medical Corps. Mange af Warwick Deepings vÊrker er blevet oversat til fremmedsprog, og flere var bestsellere. Han skrev bÄde historiske romaner og samtidige romaner, der kritiserede det engelske samfund.


UpplÀsare: Jonna Hjerl

LĂ€ngd: