(0)

Refleksioner : erotiske stemningsbilleder

e-bok


Bagsidetekst

Refleksioner betyder bÄde spejlbilledets gengivelse af det, der spejles, men ogsÄ nok sÄ meget de overvejelser, man gÞr sig gennem livet. Bogen handler om en persons erotiske fantasier, men ogsÄ de filosofiske tanker, han gÞr sig. Den handler om det at bryde grÊnsen mellem fantasi og virkelighed; at lege med rummet og tiden og ikke mindst at lege med det erotiske univers.

Uddrag af bogen

Du ligger pĂ„ sengen – nĂžgen, med armene ned langs siden og benene samlet. Du har bind for Ăžjnene, og et lille forventningens smil har bredt sig over dit ansigt. Jeg sidder ved siden af sengen og betragter dig – stille – jeg kan hĂžre dit Ă„ndedrĂŠt, og din brystkasse hĂŠver og sĂŠnker sig stadig hurtigere. To hĂŠnder rĂžrer forsigtigt ved dit ansigt, kĂŠler dig blidt pĂ„ dine kinder og skubber hĂ„ret vĂŠk fra dit ansigt. Du smiler, og smĂ„ lyde trĂŠnger ud af din mund og lĂŠgger sig pĂ„ dine lĂŠber, ikke helt sikre pĂ„ om de skal tage springet ud i rummet, eller om det mĂ„ske er sikrest at blive ved dig lidt endnu.

Om forfatteren

Torkild Thellefsen, fÞdt i Aalborg 1969. Cand.scient.bibl., ph.d. og dr. merc., lektor i informationsvidenskab pÄ KÞbenhavns universitet.