(0)

Regnbuen bag facaden

ljudbok och e-bok


"Jeg ved personligt, hvor ubehageligt og krÊnkende det er at blive overfaldet verbalt pga. min seksualitet. Men jeg tillader ikke mig selv at vedblive at vÊre offer for en patetisk, primitiv og amoralsk hadefuld gerning. Jeg vil hellere gÞre opmÊrksom pÄ, at vi homoseksuelle krÊnkes oftere, end myndighedernes statistikker viser, og det er skrÊmmende at vÊre sÄ alene under overfaldet og stÄ alene med erindringen, at man tÊnker, hvad gjorde jeg forkert? Var overfaldet egentlig kun rendyrket had uden begrundelse?"

I en rÊkke klummer om kÞnsidentitet og seksualitet udfordrer Jonathan Samuel de gÊngse forestillinger og fordomme om lgbt+-miljÞet i Danmark. Jonathan Samuel, der selv er homoseksuel, fortÊller rÄt for usÞdet om livet som seksuel minoritet i det heteronormative samfund og som en del af et minoritetsmiljÞ, der er prÊget af problematikker, som udenforstÄende ikke nÞdvendigvis forestiller sig.

Gennem klummerne lÊrer vi miljÞet at kende og kommer til at tÊnke reflekteret over, hvordan vilkÄrene er for seksuelle minoriteter i Danmark, og hvordan det er at vÊre en del af et minoritetsmiljÞ.

Jonathan Samuel er en dansk forfatter og klummeskribent. Han stÄr bag bogen "Regnbuen bag facaden" fra 2021, som fortÊller om livet i lgbt+-miljÞet i Danmark.