(7)

Rejselyst

ljudbok och e-bok


"Rejselyst" tager sin begyndelse i 1933 i San Francisco, hvor 25-Ă„rige Audrey Driscoll forestĂ„r husholdningen for sin excentriske – og stenrige – bedstefar og forkĂŠlede lillesĂžster, Annabelle. En beskyttet og luksuriĂžs, men ogsĂ„ enerverende og farvelĂžs tilvĂŠrelse. Efter sĂžsterens bryllup beslutter Audrey omsider at bryde op for en tid – trods bedstefaderens voldsomme protester. Hun giver efter for sin udlĂŠngsel og rejser til Europa, hvor hun hos venner i Sydfrankrig trĂŠffer den engelske globetrotter Charles Parker Scott.

De forelsker sig i hinanden og drager sammen ud pĂ„ spĂŠndende og dramatiske eventyr over det meste af kloden – han som skribent og hun som fotograf. Men en dag mĂ„ Audrey vende tilbage til San Francisco 


Danielle Steel (f. 1947) mestrer som ingen anden kunsten at skrive spÊndende underholdningsromaner om romantiske forviklinger. Hun har skrevet mere end 100 bÞger og er oversat til mere end 40 sprog. Med over 650 millioner solgte bÞger pÄ verdensplan og over tyve af hendes titler filmatiseret er hun elsket af lÊsere over hele kloden.


UpplÀsare: Torben Sekov
LĂ€ngd: