(0)

Rejsen: En Anna Kronberg-krimi

e-bok


Hvad ville du gÞre, hvis dit vÊrste mareridt blev til virkelighed? Tiden er ved at lÞbe ud for Anna Kronberg. Hun jages af en morder og er tvunget til at finde ud af, hvad der ligger bag hendes afdÞde mands plan om at skabe vÄben til bakteriologisk krigsfÞrelse. Lidt efter lidt optrevler hun og Sherlock Holmes et net af kriminalitet, spionage og bioterrorisme, der spreder sig over kontinenterne. Men det gÄr snart op for Anna, at hun ikke kan blive ved med at flygte fra den brutale og listige mand, der fÞlger hvert skridt, de tager.

Uddrag af bogen

Parker trÄdte frem. Jeg tÊnkte hurtigt, men ikke hurtigt nok. Jeg ville Þnske, jeg kunne have rakt ud efter min revolver og skudt dem begge indenfor et sekund eller to. DÞren lukkedes. Raske skridt af tunge stÞvler kom nÊrmere. For nÊrt.

Moran skubbede sin grove hÄndflade ind i mit ansigt, sparkede mine ben og kastede mig ned pÄ gulvet. Slaget slog luften ud af mig. En klud blev stoppet ind i munden pÄ mig, en arm klemte sammen om min hals. Jeg blinkede hÄrdt for at fjerne lysglimtene fra mit synsfelt, rÞmmede mig hÞjt for at rense mit luftrÞr og fÄ luft ned i lungerne, sparkede ud efter dem begge uden at kunne se helt tydeligt, hvor de var.

Om forfatteren

Annelie Wendeberg er egentlig miljĂžmikrobiolog, men en smuk vintermorgen slog hun Ăžjnene op og tĂŠnkte: ”Jeg mĂ„ skrive noget.” Siden har hun forsĂžgt at formidle forskning – sin lidenskab – pĂ„ en letforstĂ„elig og spĂŠndende mĂ„de i blogartikler. Hun skriver om alt, hvad der har at gĂžre med forskere, biologi, miljĂž, Ăžkologi og isĂŠr mikrobiologi. Om natten drĂŠber Annelie folk. PĂ„ papir (eller rettere: pĂ„ skĂŠrm!) Hun begyndte som indieforfatter og skrev pĂ„ engelsk, men efter succes i USA fik et forlag i hjemlandet Tyskland Ăžje pĂ„ hende og udgav den populĂŠre Anna Kronberg-serie.