(0)

Rejsen mod tilgivelse

ljudbok och e-bok


En kvinde, en mand, et overgreb.

Som 16-Ärig bliver Thordis Elva voldtaget af den australske udvekslingsstudent Tom Stranger. Hun anmelder det aldrig, men hÊndelsen kommer til at pÄvirke hende dybt, og flere Är senere vÊlger hun at kontakte Tom og konfrontere ham med det, han har gjort. Det svar, hun fÄr, overrasker hende: En uforbeholden indrÞmmelse, der er fyldt med anger.

Det bliver begyndelsen pĂ„ en otte Ă„r lang mail-korrespondance, og efter hundredvis af breve med svĂŠre spĂžrgsmĂ„l og endnu svĂŠrere svar bliver de enige om at mĂždes ansigt til ansigt. De mĂždes i Cape Town – en by med et af de hĂžjeste antal seksuelle overgreb i verden. I lĂžbet af opholdet bliver Thordis’ og Toms liv forandret for altid.

Bogen er et unikt samarbejde mellem en overlever og en gerningsmand. En sand historie om at turde se fortidens dĂŠmoner i Ăžjnene og om en lang rejse mod forsoning og tilgivelse.

“South of Forgiveness”, som er bogens oprindelige titel, har fĂ„et international opmĂŠrksomhed og er udkommet i en lang rĂŠkke lande. Bogen er skrevet af Thordis Elva og Tom Stranger og oversat til dansk af Anne Krogh HĂžrning.

Bogen er udgivet i samarbejde med Partners in Stories.