(0)

REJSEN TIL GUD

e-bok


Mange mennesker sÞger en forbindelse med det guddommelige. Vi sÞger det mange steder, vi sÞger det i kÊrligheden, vi sÞger i Østens visdom eller i Vestens kristne traditioner.

NĂ„r vi finder kontakten til vores guddommelige ophav, bliver vi hele mennesker. NĂ„r vi opdager den guddommelige kilde, mĂŠrker vi, at vi er elskede, lige som vi er.

I mĂždet med den guddommelige kilde vil vores sjĂŠle juble.

Nu Þnsker vi at dele alt det, vi rummer, og vores sjÊle begynder at danse livets, kÊrlighedens og skabelsens dans. Rejsen til Gud er min rejse til det guddommelige, men den er skrevet med hÄbet om at inspirere dig pÄ den vigtigste rejse i dit liv.

Uddrag af bogen

I denne frydefulde tilstand er det, som om hele skabelsen er vÊvet af Guds uendelige kÊrlighed. I denne indre tilstand ser vi ogsÄ vores nÊrmeste som de smukke, kÊrlige sjÊle, de er. Og i hjertets dyb takker vi for verdensaltet, for kÊrligheden, skÞnheden og sandheden.

PÄ dette plan for bevidsthed bliver det ikke et spÞrgsmÄl, om Gud findes eller ej. Gud er, han skaber gavmildt, og vi er hans elskede bÞrn pÄ en evig rejse med uendelige dimensioner at erfare. Det kildrer dejligt i maven, vi er levende, tÊndte og opmÊrksomme.

Om forfatteren

Thomas Bentzon-Ehlers er uddannet cand.jur. fra Aarhus Universitet. I en Ă„rrĂŠkke har han beskĂŠftiget sig med politik, filosofi, pĂŠdagogik og meditation. Thomas elsker at vandre langs havet og lytte til sfĂŠrernes musik, svĂžmme i det iskolde vinterhav med et smukt svanepar og at samtale om livets dybere mening. Han har tidligere udgivet Den guddommelige vision.