(1)

Rejsen til hjerterummet

ljudbok


Hvad former vores tro, og hvor nÊres den fra? SpÞrgsmÄlet er gennemgÄende i Paula Larrains bog. For hende har mÞdet med Danmark, folkekirken og Grundtvig vÊret afgÞrende, men troen har ogsÄ rÞdder i Sydamerika, i naturen og i den overleverede tro.

Det var en landmandsfamilie pĂ„ VestsjĂŠlland, der Ă„bnede dĂžren ind til den danske folkekirke-kristendom. Paula Larrain var kommet med sin familie fra Chile, og meget sĂ„ anderledes ud i det lille land i Nordeuropa, men familien pĂ„ gĂ„rden og deres tilgang til kristendommen blev vĂŠsentlig i familiens fĂžrste Ă„r i Danmark. Siden fulgte ungdomsĂ„r som erklĂŠret marxist og ateist, men troen dukkede op igen – ofte i mĂždet med andre mennesker. Senere blev den en krumtap i tilvĂŠrelsen, og det blev ogsĂ„ den, der kom til at blive omdrejningspunktet for hendes arbejdsliv.

"Kristendommen ifÞlge ..." er en serie af bÞger, der Äbner troens univers. En rÊkke kunstnere, kendinge og kulturpersonligheder giver deres bud pÄ, hvordan troen og det kristne budskab har formet deres tilvÊrelse. De sÊtter ord pÄ den erfarede og levede tro, kampene og forsoningen.

Paula Gabriela Larrain BjĂžrn (f. 1970). Flygtede sammen med sin familie til Danmark fra Chile i 1974. Journalist af uddannelse, forfatter, foredragsholder, ordstyrer, radio- og TV-vĂŠrt. Forfatter til bĂžgerne "I morgen skal vi hjem" (2003) og "Uden for citat" (2008). Medforfatter til "Politik og Jura" (2004) og "Det glade hjerte lever lĂŠngst" (2007).


UpplÀsare: Paula Larrain
LĂ€ngd: