(0)

Rene af hjertet

ljudbok och e-bok


SALVIAE er en dansk kosmetikvirksomhed, der netop skal til at lancere et nyt vidundermiddel. Det fÞrste og eneste af sin art pÄ markedet. Imens ser de internationale konkurrenter misundeligt til fra sidelinjen. Desperate efter at fÄ fingerene i produktet og dets sammensÊtning hyrer de en spion, der skal opsnappe informationen. Men SALVIAE har luret konkurrenternes beskidte kneb og salgschef Lasse Ebbe bliver sat til at finde frem til, hvem spionen er. Men sagen tager pludselig en ny og meget alvorlig drejning, og fra at have handlet om produkthemmeligheder handler det nu om liv eller dÞd...

Erik Amdrup (1923-1998) var en dansk forfatter, overlÊge og professor i kirurgi. Erik Amdrup har en baggrund inden for medicin og har vÊret tilknyttet syghuse i KÞbenhavn og Aarhus samt vÊret forsker pÄ Aarhus Universitet. Erik Amdrup debuterede med kriminalromanen "Hilsen fra Hans" i 1979 i en alder af 55 Är. Sidenhen fulgte i nÊrheden af tredive skÞnlitterÊre udgivelser.

Erik Amdrup blev hÊdret med prisen De gyldne hÄndjern hele to gange. I 1984 fik han prisen for romanen "Hvem fÞrte kniven" og i 1985 for "UansÞgt afsked". I 1989 modtog han Palle Rosenkrantz-prisen for romanen "Renters rente", der blev filmatiseret af DR i 1996.


UpplÀsare: Bent BÞrgesen
LĂ€ngd: