(7)

Resten er tavshed

ljudbok och e-bok


Da journalisten Rebecca Connolly modtager et tip om en nyhedshistorie pÄ den skotske Þ Stoirm, vÊkkes hendes nysgerrighed. Femten Är tidligere blev Þboen Roddie Drummond anklaget og siden frifundet for mordet pÄ sin store kÊrlighed, Mhairi. Derefter forlod han Þen i al hast. Nu vender han tilbage til Stoirm, og det puster liv i gammelt had og bitterhed.

Sammen med fotografen Chaz begynder Rebecca at grave i fortiden. For hvad skete der den nat for femten Ă„r siden? Hvorfor har Rebeccas egen far altid skyet Ăžen? Og hvorfor var Mhairis sidste ord ’Tordenbugten’ – et afsides klippeomrĂ„de ved kysten, hvor de dĂždes sjĂŠle ifĂžlge de lokale sagn forlader denne jord?

Rebecca og Chaz mĂžder dog en mur af tavshed fra Ăžens beboere, som dĂŠkker over hinanden og vĂŠrner om Ăžens uhyggelige hemmeligheder. Og da tavsheden endelig brydes, tvinges Rebecca til at se sin egen familie i et nyt lys.

Resten er tavshed er fĂžrste bind i Douglas Skeltons atmosfĂŠrefyldte bestsellerserie om den sympatiske journalist Rebecca Connolly.