(0)

Riddersporer

ljudbok


Gudrun er en frisk og aktiv kvinde pÄ 57 Är. Hun er glad for naturen og sin have, og hun kan godt lide at cykle lange ture. En dag cykler Gudrun til HillerÞd. Da hun stÄr pÄ torvet, kan hun ikke huske, hvorfor hun er cyklet dertil. Hun er begyndt at glemme ting, det bliver vÊrre og vÊrre. Bare hendes datter Hanne og naboerne ikke opdager noget. Gudrun er bange for, at der er noget alvorligt galt med hende. MÄlgruppe:Voksne tosprogede og lÊsesvage voksne.

LÊsevÊrkstedet tilbyder et stort udvalg af frilÊsningsbÞger til unge og voksne, der har svÊrt ved at lÊse. BÞgerne er overskuelige, og emnerne er udvalgt, sÄ de er relevante for mÄlgruppen. StÞrstedelen af bÞgerne er fiktion, andre er bibliografier, og nogle er inspireret af virkelige hÊndelser. Der findes opgaver til de fleste titler i serien.

Kate Royster er en dansk forfatter. Hun er uddannet cand.mag. i dansk og tysk fra KĂžbenhavns Universitet og arbejdede i mange Ă„r for Dansk FlygtningehjĂŠlp, fĂžr hun debuterede i 2004. Hun har blandt andet skrevet flere romaner, henvendt til unge og voksne med lĂŠsevanskeligheder, der skal have mulighed for inspirerende lĂŠseoplevelser.


UpplÀsare: Ulla Maibom
LĂ€ngd: