(16)

Rietas orkidea

ljudbok


Se voi olla kuka tahansa. Tuntematon mies öisellÀ bussiasemalla. Tupakka huulessa, siristelevÀ katse, etsii nÀlkÀisenÀ seuraa. Tai työkaveri, tuo kiinteÀvartaloinen, lihaksikas mies, joka vilkaisee muka vahingossa rintoja, ohi mennessÀÀn hipaisee kÀsivartta. Tai ehkÀ jÀÀtelökioskin asiakas, joka hikisenÀ kesÀpÀivÀnÀ hakee makeaa helpotusta vÀrisevÀÀn kuumuuteen. Kun nainen ja mies kohtaavat, mitÀ tahansa voi tapahtua...

Rietas orkidea on kokoelma konstailemattomia pornonovelleja, naisten kirjoittamia fantasioita, joiden tarkoitus on kiihottaa nimenomaan naista. Fantasioidessa on lupa kokeilla roolileikkejÀ, purkaa salattuja haluja tai vain rentoutua nautinnollisten haaveiden parissa.

Kokoelman seksiÀ tihkuvat tarinat jÀttÀvÀt sopivasti tilaa lukijan mielikuvitukselle. Nainen kuvataan halukkaana, mÀÀrÀtietoisesti nautintoa etsivÀnÀ toimijana tai hekumallisesti alistuvana palvonnan kohteena, aina kuitenkin nautinnon keskipisteenÀ. Sujuvasti kirjoitetut tarinat virittÀvÀt sÀhköisen tunnelman ja tarjoavat erilaisille lukijoille oman sytyttÀvÀn herkkupalansa.


UpplÀsare: Maria Lahti
LĂ€ngd: