(196)

Ring til en voksen: jeg er nogens mor

ljudbok och e-bok


Julie-Elsebeth har et af Danmarks bedste blikke for den absurde dagligdag med smÄbÞrn. Nu debuterer hun med humoristiske historier fra sit liv som mor.

90.000 engagerede danske instagram-brugere fĂžlger Julie-Elsebeths dagligdag med smĂ„ bĂžrn, hus og mand. Og det gĂžr de, fordi hun kaster et friskt lys pĂ„ alt det uforudsigelige og utĂŠnkelige ved at vĂŠre mor. Som hun siger: ”Vi ved alle sammen, det er hĂ„rdt arbejde at have smĂ„ bĂžrn, men det hjĂŠlper at kunne grine af det.”

I Ring til en voksen – jeg er nogens mor deler hun generĂžst ud af de situationer, hun har stĂ„et i. Fra jordemodersamtalerne, ammehjernen, mĂŠlkebabserne, den desperate sĂžgen pĂ„ nettet og de vĂ„gnenĂŠtter til det akavede sexliv som nybagte forĂŠldre.

Bogen Äbner med den positive graviditetstest og fÞlger derefter den totalt uerfarne Julie-Elsebeths vej ind i morlivets kaos. Hendes stÊrke forbindelse til sine fÞlgere understreges af, at de bidrager med nogle af deres erfaringer, ligesom hendes mand har en gÊsteoptrÊden med sit syn pÄ sagerne.

Julie-Elsebeth skaber ganske enkelt den bog, som kommende og nybagte mĂždre kan spejle sig i og ikke mindst grine med.