(642)

Ringmanden

ljudbok och e-bok


Politibetjenten Jon Harding er efter et nervesammenbrud flyttet fra sÊdelighedspolitiet pÄ Vesterbro til den lille by GÊringe pÄ VestsjÊlland. Her kÊmper han en stille kamp mod hverdagens smÄ fortrÊdeligheder, mens han diskret forsÞger at lÞse gÄden om en serievoldtÊgtsforbryder, der har overfaldet flere kvinder gennem de seneste Är.

Da der findes et lig i skoven nord for byen, bliver Jon kaldt ud til findestedet for at assistere kriminalpolitiet. Offeret er blevet fastspÊndt med kÊder og brÊndt til dÞde. Den sÞvnige landsby vÊkkes til live af historien, og snart begynder snakken at gÄ. Jons mavesure makker, Viggo, gÞr ikke hverken livet eller opgaven nemmere, og da Jon forsÞger at gÄ ind i sagen om liget i skoven, opdager han ting i landsbysamfundet, som han ikke havde drÞmt om.

Jons vrede vokser, og han mÄ nedbryde egne grÊnser, men ogsÄ bÞje samfundet love i sit forsÞg pÄ at finde gerningsmanden eller gerningsmÊndene!

Allan Erik Mortensen (f. 1970) er opvokset pĂ„ Frederiksberg, men bosat i HĂžng ved Slagelse. Han har bl.a. arbejdet som slagter, manuskriptforfatter, skuespiller og instruktĂžr, fĂžr han i 2006 uddannede sig til folkeskolelĂŠrer. Han debuterede i 2015 med selvbiografien En natsvĂŠrmers bekendelser. I 2017 udgav han spĂŠndingsromanen Gaumjan – Min brors vogter.


UpplÀsare: Peter BÞttger
LĂ€ngd: