(14)

Robinsonmordene

ljudbok och e-bok


Midt under begravelsen af den 86-Ärige Gustav Kwium opstÄr der uro i kirken. En senil-dement, gammel kvinde vakler frem mod kisten og slÄr sin krykkestok sÄ hÄrdt mod lÄget, at blomsterne flyver til alle sider. "Nej" afbryder hun prÊsten. "Han er ikke blevet kaldt hjem til Gud. Han er blevet stemt hjem af Ø-rÄdet. Ligesom i Robinson i fjernsynet."

Journalist Karin Sommer opholder sig pÄ den lille Þ, SkejÞ, i yderkanten af SjÊllandspostens dÊkningsomrÄde. Hun skal skrive nogle artikler om livet pÄ Þen og hÞrer snart rygterne om en serie mistÊnkelige dÞdsfald pÄ Êldrecentret. FÞrst er hun afvisende. For hvem skulle dog slÄ dÞende mennesker ihjel? Men snakken lader sig ikke mane i jorden, og Karins research bringer hende blandt andet i kontakt med nogle unge satanister, en lÊge, som er svag over for kvinder, en kvindelig prÊst, som skjuler sin fortid, en grisk arving, en bedemand, som har observeret spor efter en vampyr, og en lokal politiker, som frygter Êldrebomben og gÄr ind for aktiv dÞdshjÊlp.

SÄ finder man endnu et lig pÄ Êldrecentret, og denne gang er ingen i tvivl om, at det drejer sig om mord. Jagten pÄ Robinson-morderen gÄr ind.

Robinson-mordene er det andet, selvstĂŠndige bind i serien om den 56-Ă„rige journalist Karin Sommer.


UpplÀsare: Nanna Salomon
LĂ€ngd: