(0)

Roman med Samarin

e-bok


"Roman med Samarin" handler om opdageren Frank Morris, der arbejder som hovedperson i en roman med titlen "Roman med samarin".

Men manuskriptet er i krise allerede inden det er begyndt. SĂ„dan noget lover ikke godt for antallet af kvindelige lĂŠsere med strikkepinde. De vil ikke synes om en historie, som ikke er begyndt.

Frank Morris drÞmmer derfor om en ny roman, hvor alt vil vÊre meget bedre, og overvejer at skÊre ned pÄ sit Þnske hvad angÄr antallet af sygeplejersker i persongalleriet for at fÄ forfatteren til at accceptere handlingen. Ti vil vÊre i orden med ham. MÄske skulle han ogsÄ Êndre et par detaljer ved elskovsscenen i sin drÞm om en roman? Men scenen som sÄdan vil han under ingen omstÊndigheder tage ud. Det punkt stÄr ikke til forhandling.

Dekorationen derimod, den er han parat til at diskutere. MÄske er det den bengalske belysning, den er gal med? Og mÄske skulle han forstÊrke brugen af rÞgeffekter, sÄ scenen bliver tÄget og ingen bliver stÞdt pÄ manchetterne nÄr han penetrerer den smukke Cora Papadopulos i hendes lÊkre, hvide og stramme sygeplejeskeuniform?

For at vĂŠre pĂ„ den sikre side, Ăžnsker han sig ogsĂ„ til lejligheden noget underlĂŠgningsmusik, sĂ„ man ikke kan hĂžre Cora Papadopulos‘ lidenskabelige suk nĂ„r han penetrerer hende. Han indfĂžrer derfor noget musik af James Galway pĂ„ tvĂŠrflĂžjte af den slags man hĂžrer, nĂ„r man venter i telefonen ...