(23)

Roser og violer

ljudbok och e-bok


Roser er rĂžde.

Violer er blÄ.

JordbĂŠr er sĂžde.

Er du mon ligesÄ?

Det er tidligt om morgenen d. 7. juli, og fire piger fra fire forskellige steder i Danmark er pÄ vej til Rosenholm Kostskole et sted pÄ SjÊlland. Alle har de fÄet en invitation til et informationsmÞde pÄ den mystiske skole. Ingen af dem ved, at mÞdet vil Êndre deres liv for evigt 


Da de mĂžder op pĂ„ skolen, finder pigerne snart ud af, at Rosenholm ikke er et almindeligt gymnasium – det er et sted, der uddanner magikere. En helt ny verden Ă„bner sig for pigerne, der nu skal til at lĂŠre deres egne evner at kende, men i lĂžbet af deres fĂžrste Ă„r pĂ„ skolen vikles de ind i opklaringen af en gammel mordgĂ„de, der truer med at fĂ„ fatale fĂžlger i nutiden.

Roser og violer er fĂžrste bind i fantasytrilogien Rosenholm – en ny serie til teenagere og y/a-lĂŠsere. Den er fyldt med magi, romantik og mystik, og de magiske elementer er bl.a. inspireret af nordisk mytologi, naturmagi og Ă„ndemaneri. Som typisk for young adult-romaner er Roser og violer ogsĂ„ en coming-of-age-historie, der handler om at finde sig selv, om venskaber og om (forbudt) kĂŠrlighed.


UpplÀsare: Rie SÞrensen
LĂ€ngd: