(0)

Rotter i Pattaya

e-bok


Den thailandske turistdestination Pattaya har mange ansigter. Et af disse viser byen som et af virkelighedens svar pÄ Sin City. Den er knap sÄ voldelig, men til gengÊld er den med sine mange gogobarer og letlevende damer mindst lige sÄ lastefuld.

Mange af turisterne, som besÞger Pattaya, er enlige mÊnd. De kommer til byen for at more sig, rekreere og for at finde kÊrligheden. Rotter i Pattaya er en roman om nogle af disse mÊnd. Hver isÊr er de meget forskellige, og ingen af dem kender hinanden pÄ forhÄnd, men pÄ forunderlig vis krydses deres veje igen og igen. Og for flere af dem viser opholdet i Pattaya sig at have voldsomme og uoprettelige konsekvenser.

Uddrag af bogen

Gogobaren var velbesĂžgt, alle gĂŠster var mĂŠnd. Enkelte af dem var under tredive, men de fleste var aldrende hipstere med engleansigter. Med tĂ„gesynet havde han set folk som disse mange gange fĂžr. I deres hjemlande optrĂ„dte de som marionetdukker, hvis bevĂŠgelser via usynlige trĂ„de blev fĂžrt af dukkefĂžrere og hellig konformitet. Men her i Pattaya havde de frigjort sig fra trĂ„dene og levede frigjort – i en dĂžs af alkohol og lettilgĂŠngelige kvindekroppe. Manden ved bordet til venstre for Kim fiskede en pakke smĂžger frem og tĂŠndte med lighter en af cigaretterne. Straks tog han et kraftigt sug, inhalerede og pustede med velbehag rĂžgen ud igen. Under hele akten havde han Ăžjnene stift rettet mod pigerne pĂ„ forhĂžjningen foran sig.

Om forfatteren

Maik Jensen er fĂždt 1962 i Frederikshavn, hvor han stadig har sin base. Han holder meget af at rejse, og isĂŠr Thailand har vundet hans hjerte. Derfor udspiller store dele af forfatterskabet sig i netop dette land. Han har tidligere udgivet romanerne I Garudas klĂžr og Broerne i Kanchanaburi.