(0)

Rytteren

e-bok


Ask er en ganske almindelig landsbydreng - eller det tror han i hvert fald selv - indtil han en dag finder en underlig sten. En sten, der viser sig at rumme et hav af hemmeligheder. En sten, der viser sig at vÊre et drageÊg. Denne opdagelse kaster Ask ud i en verden af mystik og magi, og han bliver nÞdt til at rejse gennem landet for at hjÊlpe Den Magiske HÊr i kampen for friheden. Det bliver en tid med afskeder, genforeninger og nye venskaber, men mest af alt en tid med fortvivlelse, hÄb og kampgejst. Og Ask mÄ indse, at nogle gange er man nÞdt til at ofre alt for at redde en man elsker. Uanset prisen.

Uddrag af bogen:

"... Himlen var mÞrk, og der var ikke én stjerne pÄ den. Han sukkede. "Farvel," hviskede han ud i mÞrket mod huset. Han gik hen til stalden og begyndte at sadle deres bedste hest op. Hun var godt nok en trÊkhest, men Tosca var en god hoppe, og det var nÞdvendigt med en ordentlig hest, hvis han skulle kunne fÞlge med Zira. Han trak hende med hen til skoven. Hoppen stejlede, da den sÄ dragen. Det tog lidt tid at fÄ hende beroliget, men lidt efter lidt, begyndte hesten at vÊnne sig til Ziras tilstedevÊrelse. Ask var meget opmÊrksom pÄ hver lyd, de lavede. De skulle ikke lave for meget larm. De mÄtte ikke vÊkke de andre."

468 sider.

Om forfatteren:

Frederikke er fÞdt i 1996 og er opvokset i Skjern. Hun har netop fÊrdiggjort 9. klasse, og er fra 2012 optaget pÄ RingkÞbing gymnasium.

Hun har altid elsket at skrive og har, siden hun var helt lille, skrevet digte. I 2010 begyndte hun at skrive pÄ sin debutroman Rytteren, der er affÞdt af hendes store kÊrlighed til fantasy.