(1)

Sadelklubben 11: Nye udfordringer

e-bok


Max, ejeren af Pine Hollow Ridecentret, har besluttet at oprette en ponyklub, som skal beskĂŠftige sig med alt fra hestens pleje til staldarbejde. Stevie, Carole og Lisa glĂŠder sig, for det giver dem nye udfordringer og mulighed for at lĂŠre endnu mere om heste.

Den forkĂŠlede Veronica fĂ„r en ny hest, og Sadelklubbens medlemmer – isĂŠr Carole – er forargede. De har ikke glemt, hvordan hendes fĂžrste hest blev drĂŠbt pĂ„ grund af hendes tankelĂžshed. Men Lisa mistĂŠnker ogsĂ„ Carole og Stevie for at vĂŠre en smule misundelige pĂ„ Veronica, og hvordan skal hun nu fĂ„ fortalt dem, at hendes forĂŠldre er ved at kĂžbe en hest til hende?

De tre veninder Stevie Carole og Lisa er helt vilde med heste. De har dannet en klub ved navn Sadelklubben, og sammen kommer de ud for en masse spĂŠndende og til tider farlige ting – alt sammen pĂ„ hesteryg.

Bonnie Bryant Hiller er en amerikansk forfatter, der har udgivet et vĂŠld af populĂŠre bĂžrne- og ungdomsbĂžger. Hun er sĂŠrligt kendt og elsket for serien "Sadelklubben" om tre unge piger, der alle elsker heste.