(13)

Sagnomspundne skatte

ljudbok och e-bok


I begyndelsen af 2019 gav et hold forskere brÊndstof til enhver amatÞrhistorikers drengedrÞmme, da de offentliggjorde verdens stÞrste skattekort. PÄ oversigten havde forskerne listet samtlige skibe fra det spanske imperium, som er forlist mellem 1492 og 1898. Og eftersom stÞrstedelen af skibene var lastet til randen med guld og sÞlv fra de amerikanske kolonier, kan de personer, der bjÊrger vragene, se frem til at blive umÄdelig rige.

Historien om de spanske sĂžlvskibe taler ikke bare til drengedrĂžmmene. Den viser ogsĂ„, at der stadig eksisterer historiske mysterier, der mangler at blive lĂžst. For hvor langt videnskaben end er nĂ„et, er vi ikke i nĂŠrheden af at have afdĂŠkket alle verdens hemmeligheder. Selvom forskerne eksempelvis har forklaringer pĂ„ de fleste paranormale oplevelser – altsĂ„ spĂžgeri – har de ikke belyst alt. Heldigvis. For det giver os plads til at drĂžmme om sagnomspundne skatte og gyse over hjemsĂžgte steder. Bogen her genfortĂŠller historien om dem.

God fornĂžjelse.

Alt om Historie tager dig med pĂ„ en halsbrĂŠkkende rejse til tidligere tider, sĂ„ du kan nyde historiens stĂžrste begivenheder. FĂžlg med tilbage i tiden – tilbage til frontlinjerne af 2. verdenskrig, vikingernes angreb og tilbedelsen af egypterne. Alt om historie er for dem, der vil vide mere om de spĂŠndende, dramatiske begivenheder i fortiden.


UpplÀsare: Peter Milling
LĂ€ngd: