(4)

Sandemo-sarja 5: Vaarallinen pako

e-bok


Suloinen, hiukan hyvĂ€uskoinenkin, Johanne oli tottunut siihen, ettĂ€ hĂ€ntĂ€ kiusattiin ja kĂ€ytettiin hyvĂ€ksi. HĂ€n ei vĂ€littĂ€nyt siitĂ€ kovinkaan paljon, kunnes hĂ€nen paras ystĂ€vĂ€ttĂ€rensĂ€ vei hĂ€neltĂ€ Willyn. Silloin hĂ€n pakeni kaupungissa viettĂ€mÀÀnsĂ€ onnetonta elĂ€mÀÀ — ainoastaan huomatakseen, ettĂ€ joku yritti tappaa hĂ€net.

KeskellĂ€ erĂ€maata hĂ€n kohtasi elĂ€mĂ€nsĂ€ miehen. HĂ€n ei kuitenkaan enÀÀ ollut varma, kuka oli hĂ€nen ystĂ€vĂ€nsĂ€ ja kuka vihollisensa — ei ennen kuin hĂ€n vietti dramaattisen kesĂ€yön luolassa...

TÀmÀ kirja sisÀltÀÀ kaksi lyhytnovellia: Vaarallinen pako ja Tappava kÀsi

Margit Sandemo on monien lukijoiden tuntema ja rakastama kirjailijanimi Skandinaviassa. HĂ€n syntyi Valdresissa Norjassa vuonna 1924, mutta varttui aikuiseksi Ruotsissa. HĂ€nen ehkĂ€ tunnetuin kirjasarjansa on "JÄÄKANSAN TARINA", jota on myyty pohjoismaissa yli 20 miljoonaa kappaletta.

Nyt julkaistaan Suomessa hÀnen kaikkein tunnetuimmat romaanit nimellÀ "SANDEMO-SARJA". Jokainen kirja on oma jÀnnittÀvÀ tarinansa, ja kaikkiaan sarjaan kuuluu 40 kirjaa.