(0)

Sander

e-bok


Sander JÞrgensen er for nylig blevet skilt. Han er samvÊrsfar til en datter pÄ fire og har sagt sit job i Afdelingen op.

Flyttekasserne er stadig ikke pakket ud.

Sander drĂžmmer om at begynde forfra og gĂžre gode ting i stedet for at ĂždelĂŠgge andres liv. Det skal vise sig langt svĂŠrere, end han troede.

En dag ringer det pÄ Sanders dÞr. Der er ingen, der ved, hvor han bor. Han ser ingen bortset fra datteren. Udenfor stÄr hans kÞnne assistent fra tiden i Afdelingen.

Sander er tredje bog i en trilogi. Romanen kan lĂŠses uafhĂŠngigt af de to forgĂŠngere KĂŠre Andreas og Holm.

Alex Madsen er uddannet psykolog. Han har i mange Ă„r arbejdet med bĂžrn, unge og familier, bĂ„de som menig psykolog og leder indenfor socialforvaltning og bĂžrne- og ungeomrĂ„det. I dag er han pensionist og har fĂ„et tid til at skrive, bl.a. bidrag til faglige antologier og egne bĂžger om socialt arbejde med bĂžrn, unge og familier, om vores daginstitutioner og folkeskolen. Senest Narrativ skoleledelse pĂ„ Samfundslitteratur. Skriver nu stort set kun skĂžnlitteratur. Har udgivet en delvist selvbiografisk bog om moren og tiden i kollektiv i 70’erne pĂ„ Forlaget Ådalen, Tiden der lĂžber ud.