(49)

Sandhed eller konsekvens

ljudbok och e-bok


For at komme sig over et forlist parforhold melder Victoria sig til et forskningsprojekt, der lover at matche hende med den perfekte mand – i hvert fald pĂ„ papiret. Victorias Mr. Perfect viser sig at vĂŠre den Jamal, hun gik hjem med en nat, da hun var allerlĂŠngst nede, og som hun aldrig havde regnet med at se igen. Han er overhovedet ikke hendes type. Men videnskaben tager vel ikke fejl – eller gĂžr den 
?

"Sandhed eller konsekvens" er fjerde, selvstĂŠndige bind i serien "Vilde hjerter", en dansk romanceserie om stĂŠrke kvinder, der har styr pĂ„ det hele – undtagen deres vilde hjerter. Det er historier om at blive hovedkulds forelsket og opdage, at hjertet som regel aldrig er i tvivl, hvis bare man tĂžr lytte efter.

Om forfatteren:

Sara Ejersbo (f. 1980) er fÞdt og opvokset i Randers, men bor nu pÄ Østerbro med mand og to bÞrn. Sara har lÊst Litteraturvidenskab og gÄet pÄ Forfatterskolen for BÞrnelitteratur. Hun debuterede i 2012 og har siden udgivet knap 40 bÞger. I kampens hede er tredje bind i Sara Ejersbos stort anlagte romanceserie "Vilde hjerter".