(2)

Satans yngel

ljudbok och e-bok


Satans Yngel er en Êrlig og usÞdet fortÊlling om dét at fÄ et barn. Og om at fortryde undervejs. For sent. Og om at gÞre sig forestillinger og forberede sig i en uendelighed og alligevel ikke ane, hvad der rammer en, den dag, det pludselig er der. Det satans yngel.

Alma og hendes kÊreste Tobi skal vÊre forÊldre, og vi fÞlger Alma lige fra de to streger pÄ graviditetstesten og frem til fÞdslen, der som et meteornedslag opsplitter bÄde bogen og Almas liv i en tid fÞr og en tid efter. Vi fÞlger hende pÄ hendes hormonelle og emotionelle rutschetur, som fÞrer os ned ad Almas egen barndoms Memory Lane, op i et rÞdt felt af kÊrestefrustrationer, ind i komplicerede venindeforviklinger og videre langs afstikkere til bÄde KUA, Engby og EgÄ i en sÞgen efter henholdsvis den rigtige mand, den rigtige autostol og efter Almas egen, rigtige far.

Satans Yngel er ogsÄ en historie om frygten for at viderefÞre den sociale arv.

Satans Yngel er en selvstÊndig opfÞlger til succesromanen 'En dag skinner solen ogsÄ pÄ en hunds rÞv' fra 2007 (solgt i over 8000 eksemplarer). Om denne skrev anmelderne blandt andet:

"„Per-fucking-fekt! [
] Det er ikke mindst sprogets veloplagte originalitet, spénding, humor og hþje puls, der fanger i fþrste omgang. Bogen er skrevet overbevisende virkelighedsnért, nérmest selvbiografisk,hvor forfatter- og fortéllestemme synes at smelte sammen. Dialogen er autentisk i sit étsende ironiske leje, krydret med rekylrappe replikker.“

- Berlingske Tidende

"Dybt alvorlig og ret morsom. SĂ„rbar og livsduelig. Historien om Alma er af en kraftig kaliber."

- Politiken

"En tredjedel ungdomsbog, en tredjedel voksenroman og en tredjedel generationsroman 
 kandiderer til at vĂŠre Ă„rets mest steghede og sigende roman."

- Weekendavisen