(0)

Sekasortoa Loch Down Abbeyssa

ljudbok och e-bok


Hengenvaarallisia sattumuksia Skotlannin ylÀmailla

Beth Cowan-Erskinen Sekasortoa Loch Down Abbeyssa jatkaa Inverkillenin suvun kartanon arvoituksellista ja hetkittÀin suorastaan tappavaa tarinaa.

Skotlannin ylÀmailla riehunut kulkutauti on vÀistynyt, ja Inverkillenin suvulle kuulunut Loch Down Abbey on nykyisin hotelli. Kartanon entinen taloudenhoitaja rouva MacBain on nyt vastuussa hotellin pÀivittÀisestÀ toiminnasta, eikÀ Inverkillenin sukua ole ikÀvÀ.

Hotelli menestyy niin hyvin, ettĂ€ on aika jĂ€rjestÀÀ kunnon ylĂ€maan tanssiaiset. Tilanne kuitenkin muuttuu yllĂ€ttĂ€en, kun erĂ€s InverkilleneistĂ€ palaa maitojunalla takaisin Loch Down Abbeyyn. Samalla Skotlantiin saapuu myös melkoinen mÀÀrĂ€ yllĂ€tysvieraita, ja pian hotellin arki alkaa luisua kohti kaaosta. Tanssiaiset saadaan kuin saadaankin pidettyĂ€ ja niistĂ€ selvitÀÀn – mutta ei ilman ruumiita. Rouva MacBain ryhtyy auttamaan murhatutkimuksissa, mutta mitĂ€ pidemmĂ€lle tutkimukset etenevĂ€t, sitĂ€ useampia epĂ€iltyjĂ€ nousee esiin


Beth Cowan-Erskinen Loch Down Abbey -sarjan toinen osa on viihdyttÀvÀ mysteeri skotlantilaisesta kartanosta ja sen eriskummallisesta vÀestÀ.