(8)

Selfie-Simon. Epic Friends

ljudbok och e-bok


Fortnite, battle royale og kampen for at blive den sidste overlevende er pÄ kort tid kommet til at spille en stor rolle i mange bÞrn og unges liv. BÞgerne om Selfie-Simon giver en realitisk skildring af en 13-Ärig drengs fascination af YouTuber-fÊnomenet og gaming og tager fat i tidstypiske og mÄlgrupperelevante emner som venskab, cybermobning og YouTube-challenges.

Simons forÊldre synes, at han spiller for meget, og de er bekymrede, fordi han ikke lÊngere ses med nogen efter skole. Da de giver ham en uges spilleforbud, fÞles det som verdens undergang. Simon gÞr, hvad han kan for alligevel at komme til at spille og er rimelig tilfreds med sig selv, da han fÄr en genial idé: Han kan tage hjem til sin nye spilleven Johan! DesvÊrre viser det sig, at Johan bor i den anden ende af landet og uden at sige det til sine forÊldre, tager Simon afsted. Men det bliver en rejse fyldt med uforudsete hÊndelser, og undervejs nÄr Simon at blive i tvivl: Er Johan overhovedet den, han udgiver sig for at vÊre?

Selfie-Simon. Epic Friends er en fortsÊttelse af Selfie-Simon, som udkom i september 2017 og Selfie Simon ft RosaŸ. BÞgerne ramte plet hos sin mÄlgruppe, de 8-12 Ärige drenge (og piger!).