(0)

Sensitive unge

e-bok


FortsĂŠttelsen til bestselleren Sensitive bĂžrn der udkom i september 2014. Sensitive unge

er den fĂžrste bog nogensinde, der beskriver, hvordan det er at vĂŠre ung og sensitiv.

Sensitive unge er en bog, der, pĂ„ samme mĂ„de som Sensitive bĂžrn, handler om, hvordan den unge ser verden. Mange sensitive unge bliver misforstĂ„ede bĂ„de af sig selv og af deres omgivelser. Ofte bliver deres behov og vanskeligheder slĂ„et hen som, ’at de bare er i puberteten’.

Nogle af de unge, der dropper ud af ungdomsuddannelserne, kunne meget vel vÊre unge sensitive, der ikke trives i de rammer, de unge skal fungere under. Bogen belyser, hvilke redskaber og rammer der skal til, for at ogsÄ de sensitive unge kan trives bÄde i hjemmet, i fritidslivet og i uddannelsessystemet.

Bogen omfatter unge fra 13-20 Är. Den bygger pÄ en rÊkke interviews med unge, sÄ det bliver de unge selv, der fortÊller, hvordan de oplever deres verden, og hvad de har brug for fra omgivelserne. Derudover vil der vÊre interviews med forÊldre og forskellige faggrupper omkring de unge for at afdÊkke problematikker og lÞsningsmuligheder. Forfatterne kÊder det hele sammen og giver deres egne menneskelige og faglige bidrag.

Om forfatterne: Athina Delskov er psykolog og formand i HSP-foreningen, en forening for sĂŠrligt sensitive mennesker. Lene Sonne er pĂŠdagog med mange Ă„rs erfaring som leder i daginstitutioner og som psykoterapeut.