(0)

Shakespeare

e-bok


"Det er en farlig sag for unge piger at blive smukke unge hertugers fortrolige; det fik Viola snart til sin sorg at mÊrke, for ved alt, hvad Orsino fortalte hende om sine lidelser for Olivias skyld, opdagede hun, at hun led af kÊrlighed til ham; hun var forbavset over, at Olivia kunne vÊre sÄ ufÞlsom overfor denne hendes uforlignelige herre og mester..."

Charles og Mary Lamb genfortĂŠller nogle af Shakespeares mest berĂžmte og elskede skuespil for unge lĂŠsere. Ikoniske karakterer som Macbeth, Hamlet, Kong Lear og Romeo og Julie vĂŠkkes til live fra fortĂŠllingerne af samme navn.

Charles Lamb (1775-1834) var en engelsk essayist og kritiker. Han var isÊr kendt og elsket for sine klassiske genfortÊllinger af Shakespeare, som han skrev sammen med sin sÞster Mary Lamb. Charles Lamb var fÞdt i London og kunne egentlig ikke trives andre steder. Han var et udprÊget bymenneske og en selskabelig natur, der satte pris pÄ en pibe tobak og et godt glas sammen med sine mange litterÊre kollegaer og venner.