(15)

Shawarma med persillesovs

ljudbok och e-bok


Efter romansuccesen TI KAMELER FOR AMEERA, hvor Ameera endte med at vÊlge den forbudte kÊrlighed, stÄr hun nu med konsekvensen: et barn UDEN FOR Êgteskabet.

Ameera har et problem. Hun har allerede skuffet sine forĂŠldre og resten af den ĂŠgteskabsbegejstrede familie ved at aflyse sit planlagte bryllup med den nydelige og ikke mindst muslimske Ghaz, og nu truer Ameeras seneste opdagelse med at ĂždelĂŠgge den sidste rest af familieidyllen.

Hun er gravid. Og uden for ĂŠgteskab og med en mand, David, som hun kun har dannet par med i et par mĂ„neder. Han har en solid Ăžkonomi og en overkrop, der gĂžr sig sĂŠrdeles godt i jakkesĂŠt, men Ameera har ikke turdet prĂŠsentere ham for familien af frygt for, hvordan de vil reagere. David har isblĂ„ Ăžjne, er kristen – eller mĂ„ske nĂŠrmere ateist – og helt forkert i forhold til resten af familien. Dertil kommer, at han ikke umiddelbart har planer om at sĂŠtte en vielsesring pĂ„ Ameeras finger.

Mens Ameera forsÞger at navigere gennem det familiÊre minefelt, mÄ hun undervejs stille sig selv det spÞrgsmÄl, hun ikke for alvor har turdet stille fÞr. Kan kÊrligheden overvinde alle kulturelle forskelle?

Zahra Pedersen er fþdt og opvokset i Danmark som datter af en imam. Hun er forfatter, podcast- og tv-vért for bl.a. DR’s programrékke ‘Kampen om mig’. Hun debuterede i 2021 med romanen TI KAMELER FOR AMEERA, shortlistet til ‘Årets romantiske komedie’ ved Mofibo Awards.


UpplÀsare: Julie Riis
LĂ€ngd: