(0)

Sidste Akter

e-bok


Alvin Gregorius Olson-Nissen er en falleret neurolog med danske rÞdder, bosat i Beverly Hills, Los Angeles. Efter et mislykket Êgteskab med en Hollywood-skuespillerinde bliver hans tilvÊrelse Þdelagt, og han klarer sig kun ved ulovligt at hjÊlpe sine fÄ og hÄrdt plagede smertepatienter med at dÞ.

Hans sidste patient er en russisk taxa-konge og mafiaboss, og russerens ellers succesfulde dĂžd fĂ„r skĂŠbnesvangre fĂžlger for Alvin selv. FĂžr han ved af det, kommer han i klemme som midtpunkt og offer i en kynisk og morderisk gangsterstrid – samtidig med at en korrupt politidetektiv forsĂžger at fĂŠlde ham for striben af ulovlige, men velbetalte medlidenhedsdrab pĂ„ patienter.

"Sidste akter" er en grum og burlesk fortÊlling om at vÊlge sin egen skÊbne i en verden, hvor kynisme, grÄdighed og falskhed kun levner en lille smule plads til hjertevarme.

Niels Frederik Westberg (f. 1947) er bachelor i filosofi og uddannet journalist. Han har blandt andet vÊret lÊrer pÄ Danmarks Medie- og JournalisthÞjskole, redaktÞr pÄ Information og udsendt reporter og redaktionschef pÄ Ekstra Bladet. Han debuterede som skÞnlitterÊr forfatter i 1987 med romanen "Uden alibi" og har siden skrevet bÄde romaner og noveller.