(2)

Sidste rejse

ljudbok och e-bok


Året er 1893. Maleren Carl Rasmussen er pĂ„ vej til GrĂžnland om bord pĂ„ briggen Peru. Engang blev han berĂžmmet som den fĂžrste danske maler, der vovede sig op til isĂždet for at beskrive eskimoernes liv. Mange Ă„r senere forsĂžger han at genfinde inspirationen, men rejsen langs en af verdens mest ugĂŠstfrie kyststrĂŠkninger udvikler sig snart til et skĂ„nselslĂžst selvopgĂžr. Carl Rasmussen har skabt sig et navn som skildrer af livet i sĂžfartsbyen Marstal. Alligevel fĂžler han sig uden for fĂŠllesskabet.

Han er splittet mellem det trygge familieliv og sin store kĂŠrlighed, Henrietta, der engang lĂŠrte ham at satse stort. Nu satser han igen.

Sidste rejse er historien om en kunstners kamp for at finde frem til sin skaberkrafts rÞdder, men ogsÄ om den tvivl, der kan underminere alt. Kan et menneske sÊtte sig ud over sin tid og dens begrÊnsninger? Og hvor fÞrer den sidste rejse hen, nÄr der hverken er kort eller kompas? IndlÊst af Thomas Levin, der er skuespiller og bl.a. kendt for rollen som Bo i Familien Gregersen. Modtog i 2003 Reumerts Talentpris.


UpplÀsare: Thomas Levin
LĂ€ngd: