(0)

Sig mig, hvor du kommer fra...

e-bok


"Det er underligt at begynde at skrive den fþrste side i en dagbog. Hvem skriver man til? Jo, man skriver selvfþlgelig til sig selv. Men hvad nu, hvis andre kommer til at lése i den. Skal man skrive sandheden – eller skal man lyve lidt alligevel?

I hvert fald kan jeg fortÊlle dig, min kÊre dagbog, sÄ meget, at jeg er glad for dit hvide papir. Det er dejligt at fylde det ud og fÄ skrevet tingene ned."

"Sig mig, hvor du kommer fra..." er en drengs dagbog fra 1950’erne. Åbent og ĂŠrligt fortĂŠller han om sin hverdag i en stille dansk provinsby, hvor den store verden ikke fĂ„r lov at forstyrre livets gang. Familie, venner, barndomsminder og personlige tanker fylder bogens sider, og vi lĂŠrer drengen at kende, samtidig med at vi fĂ„r et indblik i efterkrigstidens Danmark.

Flemming Lundahl er fĂždt i Nakskov i 1940. Han har udgivet et vĂŠld af bĂžger inden for forskellige genrer blandt andet skĂžnlitteratur og faglitteratur for bĂžrn og unge, dagbog fra sin egen barndom og undervisningsmaterialer.