(223)

Siirtolapuutarhan varjoissa

ljudbok och e-bok


Freelance-toimittaja Viola Glas on vetÀytynyt ystÀviensÀ luksustaloon Westendiin hoitamaan haavoittunutta sydÀntÀÀn ja jÀrkkynyttÀ mieltÀÀn: hÀnen suhteensa charmikkaaseen ex-ministeri Aulis Koskeen on pÀÀttynyt karvaasti ja hÀntÀ lÀheisesti koskettanut erÀÀn elokuvaohjaajan kuolemantapaus on vielÀ tuoreena hÀnen ajatuksissaan. Juttukeikka Helsingin ulkopuolella sijaitsevasta JokitörmÀn siirtolapuutarhasta ja sen lÀhestyvistÀ 60-vuotisjuhlista tuntuu mukavan leppoisalta aiheelta, vaikka muistuttaakin Aulis Kosken omalla siirtolapuutarhamökillÀ vietetyistÀ romanttisista hetkistÀ.

Siirtolapuutarhan ihana kesÀidylli rikkoutuu kuitenkin pian, kun erÀÀn alueen mökin kellarista löytyy puoliksi palanut miehen ruumis. Ihmisten asioihin ammatikseen puuttuva Viola ei voi olla penkomatta tapausta, varsinkin kun kauhistuttavien tapahtumien nÀyttÀmönÀ toiminut mökki kuuluu kenellepÀ muulle kuin juuri ex-ministeri Koskelle. Sovinnaista julkisivua yllÀpitÀvÀn JokitörmÀn asukkaista paljastuukin Violalle kaikkea epÀilyttÀvÀÀ, ja harmoniselta vaikuttanut yhteishenki alkaa kiristyÀ siirtolapuutarhan 60-vuotisjuhlien lÀhestyessÀ.

Siirtolapuutarhan varjoissa on kepeÀ ja kutkuttava murhamysteeri, joka aloittaa kolmiosaisen sarjan terÀvÀ-ÀlyisestÀ ja romansseille alttiista toimittajasta Viola Glasista.


UpplÀsare: Hanna Gibson
LĂ€ngd: