(112)

Sillisalaatti

ljudbok och e-bok


Mia Ahlin uudessa hyvÀn mielen romaanissa Sillisalaatti palataan Göteborgiin, missÀ ystÀvykset Jenny, Jessika ja Sofia ovat jÀlleen uusien haasteiden edessÀ. Sarjan edellinen osa Suklaamuna taltutti makeannÀlÀn, ja nyt on vuorossa suolapaloja ja keskikesÀn taikaa!

HÀÀkellot kilkattelevat Jessikalle ja Claesille, ja luvassa on juhannushÀÀt. Jessikan kontrollifriikistÀ ÀidistÀ meinaa kuitenkin koitua jÀlleen ongelmia. Jennyn sohvaperuna-aviomies Magnus aiheuttaa taas harmaita hiuksia ja osoittaa yhÀ vÀhemmÀn mielenkiintoa avioliitoaan kohtaan. Salaileeko mies jotain? Sofiaan on iskenyt kummallinen suolaisen himo, ja hÀnen teini-ikÀinen tyttÀrensÀ jÀrjestÀÀ huolia, kun vanhemmat viettÀvÀt viikonloppua muualla.

Jessikan lĂ€hestyvĂ€t hÀÀt tarkoittavat myös tietenkin polttareita ja Jenny muistaa vielĂ€kin yllĂ€tyspukin suolaisen hinnan
 Kaikesta tĂ€stĂ€ kehkeytyy melkoinen sillisalaatti, mutta onneksi neuvokkaat ystĂ€vykset ovat ennenkin osanneet lyödĂ€ viisaat pÀÀnsĂ€ yhteen. Mia Ahl tarjoaa tuttuun tapaan ystĂ€vyyttĂ€, romantiikka ja huumoria samassa paketissa!


UpplÀsare: Riina Tikkanen
LĂ€ngd: