(0)

Sinun horoskooppisi 2016

e-bok


Kirjan ennusteet perustuvat tarkkoihin planeettojen asemiin vuoden 2016 aikana. Vaihtuvat astrologiset syklit tarjoavat hauskoja hetkiÀ ystÀvien kesken luettavaksi, mutta myös syvÀllisiÀ ajatuksia yksin pohdiskeltavaksi. Jokaisesta horoskooppimerkistÀ mainitaan myös ajankohtaisia suomalaisia julkisuuden henkilöitÀ.

MitÀ tuleva vuosi 2016 tuo tullessaan? Sinun horoskooppisi on innostava ja ajatuksia herÀttÀvÀ ennustuskirja, joka kertoo huumoria unohtamatta, millaisia virtauksia tulevaan vuoteen sisÀltyy. Kirjassa on jokaisen kahdentoista aurinkomerkin vuosiennusteet, joiden avulla voi varautua vuoden teemoihin. Kuukausikohtaiset ennusteet antavat tarkan kÀsityksen otollisista hetkistÀ tarttua opintoihin, keskittyÀ raha-asioihin, löytÀÀ uusi rakkaus tai vaikkapa kÀynnistÀÀ uusi luova projekti.

Eija Hirvosella on 25 vuoden kokemus astrologisten ennusteiden tekemisestÀ. HÀn on myös suomentaja, joka kÀÀntÀÀ kirjojen ohella tv-ohjelmia ja oopperaesityksiÀ.

"Erilaisten syklien tiedostaminen auttaa ymmÀrtÀmÀÀn ja hyvÀksymÀÀn sen, ettÀ kaikelle elÀmÀssÀ on oma luontainen paikkansa ja aikansa."